Směs Zrnkové kávy - Selva Sabor

Kód: SEL-0250-0001 SEL-0500-0001 SEL-1000-0001 Zvolte variantu
Tip
199 Kč 355 Kč 630 Kč od 199 Kč 178 Kč bez DPH 317 Kč bez DPH 563 Kč bez DPH od 178 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Varianta

Kávová směs Selva Sabor je harmonickou kombinací tří regionů: 60% jemné Brazílie (Arabica), 10% osvěžující Kostariky (Arabica) a 30% robustní Uganda (Robusta). Tato oblíbená kombinace 70% Arabica a 30% Robusta uspokojí především milovníky silného a lahodného espressa s bohatou krémou.

 
 
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Země původu: Brazílie (60%), Kostarika (10%), Uganda (30%)
Region: Serra da Mantiqueira, Tarazzú, Směs více regionů z Ugandy
Druh: 70% Arabica - 30% Robusta
Chutě: Hořká čokoláda, Tabák, Liskové ořechy
Nadmořská výška: 1600+ m n.m.

Vhodné pro přípravu: Espresso

Stupeň pražení: Medium dark - Medium


Všechny druhy naší kávy můžete také zakoupit v kamených prodejnách.

 

Představujeme kávovou směs Selva Sabor, která je výsledkem kombinace káv z různých regionů. Tato směs obsahuje 60% jemné arabiky z Brazílie, která je známá svými bohatými tóny ořechů a hořké čokolády. Z Kostariky pochází dalších 10% arabiky, přinášející svěží citrusové aroma. A konečně 30% tvoří robustní robusta z Ugandy, která dodává směsi intenzivní a bohatou chuť s nádechem koření.

Každá složka této směsi má své charakteristické rysy. Brazílie je známá svými rozsáhlými kávovými plantážemi, Kostarika svým ideálním klimatem a vulkanickou půdou a Uganda robustními kávovými zrny. Název "Selva Sabor" odkazuje na spojení s divokostí džungle, kde jsou tyto kávy pěstovány. Doufáme, že si užijete bohatou a rozmanitou chuť této kávové směsi a objevíte krásu kávových oblastí světa.

 

Jak kávu připravit a jak jí skladovat

Tato káva byla upražena, tak aby její chuť nejlépe vynikal při přípravě espressa na pákovém či automatickém kávovaru.

V naší nabídce nabízíme také kávy na filtr, kde způsob pražení je přizpůsoben tak, že paleta chutí nejlépe vynikne přípravou pomocí V60 nebo přes French-Press.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: